Kinderdisco XXL, de grootste kinderdisco van Noord-Nederland keert terug naar Hedon

Op vrijdag 10 juni is Hedon het decor van een nieuwe editie van Kinderdisco XXL. De allergrootste kinderdisco van Noord-Nederland met ruimte voor 850 kinderen uit groep 6, 7 en 8. Net als bij feesten voor volwassenen heeft de Kinderdisco XXL spectaculair licht en geluid. Deze editie is een speciale blacklight editie met speciale lampen waarbij lichte kleding extra goed zichtbaar is. De kaartverkoop voor Kinderdisco XXL is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

 Deze editie van Kinderdisco XXL is alweer de vierde editie en hopelijk net als alle voorgaande edities één groot succes. Eindelijk is de grootste dansvloer van Zwolle exclusief gereserveerd voor de jongste bezoekers. Lekker dansen in de zaal waar artiesten als Ronnie Flex, Meau, Suzan & Freek, Froukje, Son Mieux en Kensington hun triomftochten langs lieten gaan. Om het extra feestelijk te maken is er ook deze editie weer een speciale alcoholvrije cocktailbar waar kinderen de mooist gekleurde en lekkerste drankjes kunnen drinken (zit bij de prijs in).

Kinderdisco XXL heeft deze editie een speciaal thema: blacklight editie. We hebben lampen die oplichten op lichte (witte) kleding en een mooi effect geven. Ook hebben wij speciale stiften waarmee kinderen op elkaars armen kunnen tekenen voor het ultieme blacklight gevoel! Uiteraard zijn ouders in de Grote Zaal van Hedon niet toegestaan. Speciaal voor ouders/verzorgers is er een eigen chill plek in de foyer van Hedon en mogen ze tijdens het speciale sneak peak moment vanaf het balkon meegluren om te zien hoe tof het feest is. Ouders kunnen gratis als begeleiding met hun kinderen mee naar binnen.

Achter de draaitafels verwelkomen wij deze editie Team Forward. Tymo Worst & Sjors Evenhuis zijn lokaal begonnen als DJ duo met het draaien van hun favoriete muziek in diverse clubs, kroegen en op evenementen in en rondom hun geboortestad Zwolle. Met het draaien van diverse genres zijn ze in staat het podium op een energieke manier te veroveren en een breed publiek te trekken.

KINDERDISCO XXL  – BLACKLIGH EDITIE I.S.M. DOOMIJN KINDEROPVANG

Locatie                        : Hedon Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 10 juni 2022

Aanvang                     : 18:30
Entree                         : 5 euro (inclusief garderobe en drinken)

 

The event is finished.

Back to top button