Hoe Zwolle haar circus verloor

Zwolle – Wanneer een oud boek het verhaal vertelt van Zwolle als bruisende circusstad én een burgemeester met oud zeer beschrijft, dan ontstaat het recept voor een meeslepend verhaal met mooie twisten gecombineerd met indrukwekkende circustechnieken. Het script voor de film “Hoe Zwolle haar circus verloor” is in de periode van Covid-19 ontstaan in het creatieve brein van Caroline van de Burgt.

De 2 jaarlijkse circustheatervoorstelling van Jeugdcircus Pavarini is dit jaar verpakt in een echte film, gemaakt door een professioneel team. Zoals bij elke grote voorstelling, hebben alle deelnemers van het jeugdcircus een rol. De film is opgenomen op de mooiste plekken in Zwolle en bevat, naast een mooi verhaal, uiteraard veel mooie circustechnieken en theater! Kom genieten van deze unieke voorstelling op groot scherm!

Je bent welkom op zondag 3 juli in schouwburg Odeon om 14.00 of 19.00 uur. Wanneer je de foyer van het theater binnenkomt, kom je meteen in de sfeer van circus met een bijzonder warm welkom.

Kaartverkoop gaat via:

https://zwolsetheaters.nl/programma/jeugdcircus-pavarini-2022

The event is finished.

Back to top button