Donderdag 10 maart voorlichtingsavond mbo Zone.college

Zwolle – Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de voorlichtingsavond mbo van Zone.college in Zwolle op 10 maart 2022 van 18.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan via het aanmeldformulier op de website.

Bij Zone.college in Zwolle presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen.

Tijdens de voorlichtingsavond is het ook mogelijk om een online gesprek in te plannen met opleidingsadviseurs, die meer kunnen vertellen over het volwassenenonderwijs, omscholingstrajecten en de subsidiemogelijkheden. Zone.college biedt namelijk veel (groene) trajecten aan voor iedereen die zich wil laten om- of bijscholen. Een adviesgesprek inplannen kan via de website.

Praktijk centraal

Leren in de praktijk staat centraal bij Zone.college. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en op verschillende praktijklocaties doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid

Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector heeft talent nodig, voor een betere toekomst. Talent om met nieuwe ideeën te komen om klimaat problemen op te lossen. Biodiversiteit te bevorderen en voldoende voedsel te produceren. Of het nu gaat om het hebben van groene vingers, oog hebben voor techniek, handig zijn met je hoofd, of slim zijn met je handen, een hart voor dieren hebben of goed met mensen omgaan. Voor deze talenten biedt de groene sector verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches.

Op de locatie in Zwolle worden de onderstaande opleidingen aangeboden:

·                Bos- & natuurbeheer ·                Paardenhouderij
·                Dierenartsassistent paraveterinair ·                Paardensport
·                Dierverzorging ·                Sportvisserij & waterbeheer
·                Geo, data & design ·                Teelt & technologie
·                Green design ·                Tuin & landschap
·                Groene detailhandel ·                Voeding & technologie
·                Groen, grond & infra ·                Voeding & voorlichting
·                Hoefsmid ·                Wildlife

 

Voorlichtingsavond mbo Zone.college Zwolle
18.00 tot 20.00 uur | Koggelaan 7, Zwolle | Aanmelden via website

Online voorlichtingsavond Zone.college

donderdag 10 maart 2022 | 18.00 tot 20.00 uur | Voor iedereen die niet op locatie langs kan komen, maar wel graag met de opleidingen wil kennismaken. De voorlichting is te bekijken via www.zone.college. Aanmelden is niet noodzakelijk.

The event is finished.

Back to top button