Concert Saxes & Horns op 23 juni in Hedon

Zwolle – KNA Orkest en het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only geven op 23 juni in Hedon een gezamenlijk midzomerconcert onder de noemer Saxes & Horns. Het concert begint om 20:00 uur. Toegangsbewijzen zijn op de avond zelf in Hedon te koop voor € 10,00. De zaal gaat om 19:30 open.

Beide orkesten spelen tijdens dit concert bekende pop- en jazznummers in een verrassend jasje. De orkesten kiezen nummers uit hun repertoire die het publiek het gevoel van een feestelijke en zwoele zomeravond geven. Reden genoeg om te komen kijken en luisteren. Het concert wordt afgesloten met drie nummers die de orkesten gezamenlijk uitvoeren. Een spetterend slot.

KNA en For Saxes Only zetten met dit concert de gezamenlijke optredens uit de periode voor corona voort. Eerder organiseerden ze gezamenlijke nieuwjaarsconcerten op diverse locaties in Zwolle. Nu het weer mogelijk is om concerten te organiseren pakken ze de draad weer op met dit gezamenlijke optreden in Hedon.

KNA Orkest

KNA Orkest is de nieuwe orkestvorm binnen de al ruim 90 jaar bestaande vereniging in Zwolle Zuid. De vereniging heeft een eigen opleiding en verzorgt muzieklessen. KNA beschikt daardoor over een gezond aantal jeugdleden en een jongerenorkest in oprichting. De kwaliteit van de gespeelde muziek is belangrijk, maar ook de gezelligheid en het sociale contact vormen een belangrijk onderdeel van het verenigingsleven. Alle instrumenten zijn in principe welkom bij KNA. Dirigent van het A-orkest is Martin Oosterwijk. KNA repeteert op maandagavond in Wijkcentrum SIO, Zwolle Zuid.

10-jarig jubileum

Het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only viert komend jaar zijn 10-jarig jubileum. In het orkest dat uit ruim 20 saxofonisten bestaat, zijn alle saxofoonvarianten aanwezig. Daarmee kan een mooi, veelstemmig repertoire gespeeld worden, variërend van pop tot klassiek. For Saxes Only laat een uniek geluid horen in Oost-Nederland. Gert Oosterwijk is de dirigent. For Saxes Only en het startersorkest repeteren op donderdagavond in De Terp, Dieze Oost.

Als je interesse hebt om in een orkest te spelen, kom dan eens langs op een maandagavond bij KNA of op een donderdagavond bij For Saxes Only.

Meer informatie is te vinden op:
www.kna-zwolle.nl www.zwolssaxofoonorkest.nl

 

The event is finished.

Back to top button