EconomieHoltenbroekNieuws uit Zwolle

Erdem Market breidt fors uit in winkelcentrum Holtenbroek

Zwolle – Erdem Market in winkelcentrum Holtenbroek gaat fors uitbreiden. Naar verwachting worden de deuren van de vernieuwde winkel op het Bachplein eind september feestelijk geopend.

Erdem Market heeft nu bijna vierhonderdvijftig vierkante meter gehuurd van vastgoedbedrijf Syntrus Achmea. Het is een supermarkt met dagverse groenten en fruit. De keuze bestaat hierbij uit lokale, mediterrane en Turkse producten. Ook kan men er terecht voor honderd procent Halal vlees, vers brood en tapas.

tekst gaat verder onder de foto

De winkel is sinds 2017 gevestigd op het Bachplein. Omdat het steeds drukker werd en de vraag naar de producten groeide besloot de supermarkt om fors uit te breiden. De verbouwingswerkzaamheden zijn onlangs gestart en betreffen onder andere het samenvoegen van drie winkelruimten tot één grote nieuwe ruimte.

Teade Groen, asset manager bij Syntrus Achmea: “De uitbreiding van deze supermarkt sluit goed aan op de wensen en behoeften van de consument en is tevens een mooie aanvulling op de bestaande branchering van winkelcentrum Holtenbroek. Syntrus Achmea bevestigt hiermee het belang van een sterke supermarktfunctie voor een wijkwinkelcentrum.”

Winkelcentrum Holtenbroek heeft een oppervlakte van zesduizend vierkante meter en telt zestien verschillende winkels waaronder een Jumbo, Lidl en Kruidvat. Het centrum ligt centraal in de wijk Holtenbroek.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button