Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Effectballen, smashes en veel plezier op 10e Diederik Steunenberg Toernooi

Foto's © Jan Burgman

Zwolle – Effectballen, smashes, goed voetenwerk en veel plezier zaterdagmiddag in de Zwolle Zuid sporthal. Vanuit het hele land kwamen de jeugdige tafeltennisspelers zaterdag naar Zwolle voor het Diederik Steunenberg Toernooi. Het was al weer de 10e editie van de tafeltenniswedstrijd die wordt gehouden ter nagedachtenis aan Diederik, een bijzonder jeugdlid van ‘Tafeltennis Zwolle’ dat 10 jaar geleden plotseling overleed.

Het toernooi heeft het vrolijke karakter van Diederik overgenomen. Maar liefst 118 jeugdige spelers streden vandaag voor de eer en vooral ook voor het plezier. En dat allemaal in prachtige groene T-shirts met een muis erop. Dat kon ook niet anders want Diederiks lievelingskleur was groen en hij hield van muizen. Na een dag vol tafeltennissen kon iedereen voldaan weer naar huis.

Vooraf hadden de jeugdleden van de organiserende vereniging ‘Tafeltennis Zwolle’ nog speculaaspoppen verkocht. Dit leverde 770 euro op voor de club. Ook kon het Dierenasiel Zwolle een mooie cheque van 200 euro in ontvangst nemen.

Tafeltennis Zwolle

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button