Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Echtpaar Wijsman 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Wijsman – Hollander waren op dinsdag 14 december 60 jaar getrouwd. Wethouder Michiel van Willigen heeft telefonisch gesproken met het echtpaar om ze persoonlijk te feliciteren.

Willem is geboren op 30 april 1940 in Zwolle. Detsy is geboren op 20 mei 1943, ook in Zwolle. Ze hebben elkaar ontmoet in de buurt waar ze vroeger woonden. Detsy woonde in de Minervalaan en Willem in de Miereveldstraat. Willem reed dan vaak in de auto bij Detsy voor het huis langs. Op 14 december 1961 zijn ze getrouwd.

Willem heeft in het verleden zes jaar bij de marine gezeten. Daarna heeft hij bij Sigma Coatings gewerkt als kleurmaker. Tot zijn 62 e heeft hij daar met veel plezier gewerkt. Detsy heeft altijd bij de Gruyter gewerkt en bij Berends en de Graaf. Toen de kinderen kwamen heeft ze in de avonduren nog gewerkt als interieurverzorgster. Willem en Detsy hebben een dochter en twee zoons, acht kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Willem speelt nog regelmatig golf en loopt graag met zijn hond. Detsy mag graag de roddelbladen lezen, en op haar tablet heeft ze het internetshoppen ontdekt. Ze wonen hun hele leven al in Zwolle. Ze waren een van de eerste bewoners toen Zwolle-Zuid ontstond en hier wonen ze nog steeds met veel plezier.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button