Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Duitse cult-held en schlagerkoning Heino met Weihnachtsfest naar Hedon

Zwolle – Op donderdag 15 december 2022 staat niemand minder dan de Duitse cult-held en schlagerkoning Heino in Hedon. Dit optreden is in het kader van de Weihnachtsfest Tour die Heino eind 2022 gaat doen. Heino is een van de bekendste Duitstalige artiesten en komt een waar kerstspektakel naar Zwolle.  De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

 Met zijn diepe baritonstem, blonde haren en donkere zonnebril is Heino een van de grootste cult-helden van Duitsland. Zijn grootste hits variëren van zeemansliederen, marsmuziek en volkswalsen tot echte ‘schlager’-krakers. Hanz-Georg Kramm zoals Heino in het dagelijkse leven heet staat al ruim zestig jaar op de bühne. Naast een rijk pallet aan hits heeft Heino een eigen parfum, eigen Haribo snoepje en een kookboek. Ook stond Heino al eens met de Duitse band Rammstein op het podium.

Verwacht tijdens de Weihnachtsfest Tour van Heino een waar spektakel met alles erop en eraan. “Heino is de perfecte gangmaker om je met een goed gevoel de feestdagen in te trekken en dat doet hij dan ook tijdens zijn Weihnachtfest Tour” aldus Erik Delobel programmeur van Hedon.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button