Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

DJ Hans Stroeve ’30 jaar getrouwd met muziek’ feestje in IJsselhallen

Zwolle, woensdag 25 maart 2015 – DJ Hans Stroeve viert dit jaar zijn parelmoeren jubileum (30 jaar getrouwd met muziek) en zoals alles in zijn leven, moet deze mijlpaal groots, meeslepend en goed in het gehoor liggen. Dat begint bij het decor (IJsselhallen) en eindigt met klinkende namen in de line up: in de schaduw van Stroeve de DJ, zorgen ook onder andere  3FM-deejay Gerard Ekdom en Orlando Valpoort (Club Panama) voor een muzikale reis waarin alle hoogtepunten van toen en nu langskomen.

Dus pak je agenda/smartphone/tablet en noteer: 19 september, IJsselhallen Zwolle, Hans Stroeve en zijn vrienden Ekdom en Valpoort (plus nog wat verrassingen die we nu niet opsommen want: tsja, dan zijn het geen verrassingen meer).  Tickets kosten 23,50 euro. Maar: beter zeker van een ticket zijn en goedkoper ‘uit’ bovendien? Zorg dan dat je bij de Earlybirds hoort. Deze kaarten gaan weg voor 17,50 euro. (incl. servicekosten). Maar let wel op: er is slechts een beperkt aantal Early Bird-tickets beschikbaar!

Old school

DJ Hans Stroeve (19-nog-iets) kwam, zag en overwon: hij begon als een ‘old school plaatjesdraaier’ in de donkere maar bruisend vuige arena’s van het Zwolse nachtleven, draaide door op bruiloften en partijen en verzorgde het muzikale behang van très chique feesten en stelt ondertussen het melodieuze menu samen van menig (internationaal gerenommeerd) restaurant. Altijd in pak, soms met een kekke bril (ouderdom!) en nog altijd in bezit van vernieuwingsdrang (eeuwige jeugd?).  Weet wat een zaal wil en wanneer het te geven.

Effe Ekdom

Gerard Ekdom (1978). Diepe, donkere stem. U (her)kent hem wel, van radio en televisie. Opgevoed en opgeleid door de AVRO, presenteerde meerdere programma’s (Arbeidsvitaminen. EFFE EKDOM!), zat in het Glazen huis (7 keer), stond op #1 in I-Tunes en won de Gouden Radio Ring en de Gouden Radio Ster (2011). Laat zich niet beperken tot één stijl en verhuist volgend jaar van 3FM naar Radio2.

Van disco tot urban

Orlando Valpoort. Surinaamse Amsterdammer, Amsterdamse Surinamer. Woont in Hoofddorp – maar dat geeft niks. De DJ als topografische overhoring: draait en draaide van Panama (de club in Amsterdam) tot Zwolle en van Lelystad tot Dubai (Ja, DUBAI).  Algemene deler: van Disco tot Urban en gegarandeerd algemeen geluk op en naast de dansvloer dankzij een calorieënverbrandende set. Zweten mag, maar is niet verplicht.

PARELMOER – 30 jarig jubileum van Hans Stroeve Zaterdag 19 september 2015 – IJsselhallen Zwolle Zaal open: 20.00. Aanvang: 21.00 uur. Kaartverkoop en info: www.ijsselhallen.nl

 

gerard-ekdom1
Gerard Ekdom

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button