Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

De deuren van de kringloopwinkel weer open voor nieuwe spullen

Zwolle – Een tijdje waren de deuren van de kringloopwinkels van de Stichting Kringloop Zwolle aan de Veerallee en de Nieuwe Deventerweg gesloten voor zowel verkoop als het ontvangen van producten, maar de deuren zijn weer geopend! Tijdens de vorige lockdown werden de huizen massaal opgeruimd, en stroomden de innamepunten van de kringloopwinkels vol. Inmiddels hebben de kringloopwinkels de magazijnen opgeruimd en de goederen verwerkt voor verkoop. Met gevolg dat er weer ruimte is voor nieuwe producten.

De producten

De inwoners kunnen de producten op normale tijden afleveren, waarna alle goederen worden gesorteerd en opgeslagen. Zo ligt er wanneer de winkels weer open mogen een nieuwe voorraad waar de bezoekers doorheen kunnen snuffelen. De openingstijden en innamepunten van de winkels zijn te vinden op de websites van de stichting.

Volgens Jan Pruis, bedrijfsleider bij Noggus&Noggus in Staphorst, zijn vooral boeken, kleding- en kleine
huishoudelijke artikelen zijn welkom, omdat ze deze eenvoudig kunnen opslaan en ze makkelijk een nieuw thuis vinden. Maar meubelen en andere grote artikelen zijn ook nog steeds gewild. Noggus&Noggus, met kringloopwinkels in onder andere Dalfsen en Staphorst, valt onder hetzelfde bestuur als de Zwolse Kringloopwinkels.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button