CoronavirusKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Dance4Liberation 2020 Update

Zwolle – Zoals eerder gemeld heeft de Overheid spijtig genoeg besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 in heel Nederland te annuleren vanwege het coronavirus. Dit betekent dat Dance4Liberation op 5 mei 2020 helaas géén doorgang kan vinden. We zijn achter de schermen volop bezig en hebben voor alle ticketkopers een update.

Tickets zijn geldig voor editie 2021

Je ticket voor Dance4Liberation 2020 wordt doorgeschoven naar Bevrijdingsdag op 5 mei 2021. Of je nu een ticket hebt gekocht op www.dance4liberation.nl, via een ambassadeur of bijv. een busticket incl. entree hebt gekocht, iedereen kan met zijn/haar ticket volgend jaar naar Dance4Liberation! Ook lockertickets en parkeertickets blijven geldig voor de editie in 2021.

Ambassadeurs

Ben jij als Ambassadeur de afgelopen maanden druk bezig geweest met het verkopen van tickets voor Dance4Liberation? Geen zorgen, alle gespaarde punten en geclaimde rewards gaan 1-op-1 mee naar 2021. Je hebt dus zeker niet voor niets gewerkt de afgelopen maanden! Ook blijven alle tickets die jij hebt verkocht aan je vrienden gewoon geldig voor de editie in 2021.

Refund

Het zijn spannende en onzekere tijden, ook voor de festivalbranche. High Energy Events zet elk jaar een uitgebreid netwerk in van bedrijven die achter de schermen ontzettend hard meewerken aan Dance4Liberation. Leveranciers van, tenten, horeca, entertainment, licht, geluid etc., ZZP’ers en crew zoals deco- en podiabouwers. In plaats van direct een refund aan te bieden aan onze ticketkopers, vragen wij iedereen om de festivalbranche door deze moeilijke tijd te slepen. Wij kunnen op deze manier (een deel van) de gemaakte kosten betalen zodat ook zij blijven bestaan zodat zij na deze crisis ons weer volop kunnen helpen met de productie van Dance4Liberation 2021.

Mocht tegen die tijd blijken dat je op 5 mei 2021 (Bevrijdingsdag) verhinderd bent, dan kun je vanaf 1 januari 2021 alsnog een refund voor je ticket aanvragen. Meer informatie daarover volgt later.

Dance4Liberation

“We hopen dat we op 5 mei 2021 weer met z’n allen op de Grote Voort in Zwolle samen onze vrijheid te kunnen vieren. Voor nu wensen we iedereen in deze tijd sterkte, blijf gezond en we zien jullie volgend jaar!”

Gerelateerde artikelen

Back to top button