HandbalNieuws uit ZwolleSport

Dames van HV Zwolle handbal pakken 2 punten in Wehl

Zwolle – Zaterdagavond 29 oktober stond voor dames 1 van hv Zwolle de wedstrijd tegen Sani4all/Artemis’15 Dames 1 op het programma.

De dames van Zwolle hadden in het begin wat moeite met de aanval, er was weinig creativiteit waardoor het de eerste paar minuten lastig was om te scoren. De dekking stond goed en er werd goed gecommuniceerd met elkaar. Het leek wel of de dames er nog even in moesten komen en gingen de rust in met een 8-5 achterstand.

Maar de strijd was nog lang niet gestreden. De tweede helft pakken de dames van Zwolle het van af het begin meteen goed op. Er werden strakkere en snellere aanvallen gespeeld en de verdediging stond als een huis. De dames komen terug op 10-10. De dames van Artemis vechten nog wel door voor de winst maar te vergeefs. Zwolle gaat er overheen en wint met 15-18.

De volgende wedstrijd spelen de dames van hv Zwolle thuis op 6 november om 13.20 in sporthal Zwolle-zuid.