EconomieNieuws uit ZwolleVoetbalVoorpagina

Congresorganisatoren en eventmanagers maken kennis met zakelijk Zwolle

Regio Zwolle Wintertour groot succes

Op donderdag 22 en vrijdag 23 januari heeft Congresbureau Regio Zwolle congresorganisatoren en eventmanagers uitgenodigd voor de Regio Zwolle Wintertour. Tijdens deze site-visit hebben de deelnemers kennis gemaakt met de zakelijke mogelijkheden in de regio Zwolle.
De donderdagavond werd afgetrapt met een bezoek aan de Bio-Beurs in de IJsselhallen en een diner bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Vanaf hier werd de groep per bus naar Theater Odeon gebracht voor de voorstelling Drukt haar snor van cabaretière Yora Rienstra. Na een afsluitende borrel ging de groep terug naar Hotel Lumen waar zij een overnachting in Hotel Lumen aangeboden kregen.

Op de tweede dag werden de grotere congreslocaties uit de regio bezocht. Na een stevig ontbijt in het IJsseldelta Center begon de groep aan de rondleiding onder leiding van oud-voetballer Folly van Dam en mochten zij een kijkje nemen achter de schermen bij PEC Zwolle. De tour werd vervolgd met een bezoek aan Hedon, waar men naast het bezoeken van concerten ook bijeenkomsten kan organiseren. Rond de middag vertrok de groep naar Mooirivier Congres & Hotel in Dalfsen waar de gasten werden voorzien van een uitgebreide lunch en een rondleiding. Vervolgens werd de groep naar het centrum van Zwolle gebracht voor een sportieve beklimming van de Peperbus en korte wandeling door het historische stadscentrum.
Als afsluiting was er een welverdiende borrel bij Regardz Nieuwe Buitensociëteit en werd de tour afgesloten.

De deelnemers waren unaniem enthousiast, enkele reacties waren; ‘wat een veelzijdige locaties!’, ‘wat een gastvrije ontvangst’ en ‘we komen zeker terug!’.
Congresbureau Regio Zwolle hoopt hiermee weer nieuwe ambassadeurs te hebben aangetrokken met als doel het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van de regio Zwolle voor zakelijke evenementen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button