BluesworldRadio

Bluesworld Pub met Meyerjon & Müller

Zwolle – Binnenkort brengen we een mooie en belangrijke mededeling over Bluesworld naar buiten. Maar vóór die tijd nodigen we alle bluesliefhebbers uit om dinsdagavond 18 juni naar Grand Café Zuijdt te komen. Daar zorgen dit keer Jon Meyerjon & Lars Müller in een zogenaamde Blues-Out de temperaturen naar een nog hoger niveau dan dat de zon al doet. Het optreden – voorafgegaan door en interview met Jon en Lars – begint om 20.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen.

Bluesworld Pub wordt uitgezonden op Radio Focus, klik hier om live mee te luisteren.
Jon Meyerjon
(zang en gitaar) komt 1991 in contact met Drentse Blues en wordt zanger-gitarist van de Asser Greyhound Blues Band. Met deze band treedt hij op in het bluescircuit en op festivals door heel Nederland en landen in Europa. Hij doet veel ervaring op bij het begeleiden van veel, vaak Amerikaanse, bluesmuzikanten zoals: Henry Gray, Aron Burton, Louisiana Red, James Harman, Chicago Bob Nelson, Gene Taylor, Tino Gonzales, Curtis Knight en Eb Davis.
Van Meyerjon zijn drie albums verschenen: The Doggoners Blues Out (2017), Blues Rhythm ‘n Love (2007) en Doggone It! (2001).

Lars Müller (gitaar) speelt in de bluesy trio’s Blue Brew en Buddy X en in BluesWorld Collective. Lars heeft gestudeerd aan het Conservatorium in Enschede en is docent elektrische en akoestische gitaar aan de Kunstenschool Stadskanaal. Hij speelt door heel Nederland en een groot deel van zijn repertoire is eigen werk. Lars wordt geroemd om zijn grooves en virtuoos spel.

Een Blues-Out brengt een concert van eigen composities, een mix van verschillende muziekstijlen met altijd een verbinding naar de blues. In een Blues-Out wordt muziek met passie gespeeld, waarbij de muzikanten ieder vanuit hun eigen achtergrond hun creativiteit inbrengen.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button