Bluesworld gemistRadio gemist

Bluesworld Café met Electric Hollers gemist, 2019-10-02

Live recorded @ Hedon Zwolle

Zwolle – Hoewel de Electric Hollers al wel zijn doorgedrongen tot de finale van de Dutch Blues Challenge waren ze voor veel van de gasten een ‘nieuwe band’. In Hedon bewezen ze dat dat niet lang zal duren. Het trio laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santasna en Ten Years After. En zitten dan ook helemaal aan de Rock-kant van de brede bluesscene.

Bluesworld Café is een programma van Tonio Aa en Cor Bartelink. Het wordt iedere 1ste dinsdag van de maand live opgenomen in de kleine zaal van Poppodium Hedon in Zwolle.

In Hedon verrasten de drie het publiek met roffelende (échte) drumsolo’s, heerlijke basriffs en scheurend gitaargeluid. Hard maar daarom zeker niet minder mooi. Het optreden bestond voor een gedeelte uit eigen werk dat op een mooie manier werd afgewisseld door covers van bekende bands. Ook die covers kregen altijd een Eletric Hollers-make-over. Hierdoor werd het een gedenkwaardig optreden.

Hard en goed, dat vonden de bezoekers van de vrij jonge band Electric Hollers. ©RTV Focus

Goed hè

De vaste bezoekers van Bluesworld Café hebben in de loop van de tijd al heel wat bluesgenre’s voorbij zien en horen komen, maar de harde bluesrock van de Electric Hollers, kon zeker op de waardering rekening. “Goed zijn ze, hè” kreeg je dan tijdens en na het optreden ook regelmatig te horen.

[Door een technische storing is helaas niet de hele uitzending opgenomen, gelukkig wel het grootste gedeelte van het optreden]

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button