KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Nieuw bij IntermeZZo zacht bewegen bij kanker

Zwolle – Zacht bewegen op muziek ondersteunt het positieve herstelproces tijdens en na kanker. Daarom biedt IntermeZZo deze nieuwe activiteit iedere maandagmiddag aan haar gasten aan. IntermeZZo is het Zwolse IPSO centrum voor leven met en na kanker waar mensen terecht kunnen om hun fysieke en mentale veerkracht te versterken.

Zacht bewegen op muziek wordt gegeven door de ervaren docent Ria Suyderhoud. Zij heeft in Zwolle haar eigen YogaDanza praktijk. Bij IntermeZZo geeft ze speciaal aangepaste bewegingslessen voor mensen met en na kanker. Het belooft een ontspannen reis naar binnen te worden. Vertragen, meditatie, dans en een vleugje yoga zorgen voor een speelse, maar ook diepe manier van ontspannen. Een reis die de gasten van IntermeZZo ondersteunen bij het positieve herstelproces tijdens en na kanker. Iedere maandagmiddag.

Kosten vijf euro per les. Opgeven bij IntermeZZo, geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, Dokter van Thienenweg 1A Zwolle, telefoonnummer (088) 624 6088, www.intermezzo-zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button