KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Binnenkort ook 2 padelbanen bij tennisvereniging TVZ 750

Zwolle – Naast 8 verlichte kunstgras tennisbanen beschikt TVZ 750 vanaf uiterlijk 1 april 2021 ook over 2 panorama padelbanen. In Zwolle is dit straks de eerste tennisvereniging waar leden kunnen tennissen en padellen. “De padelsport wordt steeds populairder in Nederland en kan perfect afgewisseld worden met tennis dus deze padelbanen zijn een welkome aanvulling aan ons park. Onze leden hebben dan ook bijna unaniem gekozen voor deze uitbereiding” aldus voorzitter Lambert Seine.

Snel en dynamisch

Padel is een spectaculaire, snelle en dynamische sport en wordt gespeeld in een glazen kooi van 10 bij 20 meter. Net als bij squash mogen de wanden tijdens het spel gebruikt worden. Tactiek is hierbij vaak belangrijker dan kracht. Het spel wordt gespeeld met 4 spelers (2 tegen 2). Er zullen lessen en clinics gegeven worden om (niet) leden de fijne kneepjes van padel te leren. Bij voldoende enthousiasme zal er ook meegedaan worden met de padel competitie.

Tennisvereniging TVZ 750

Centraal geleden tussen de woonwijken Aalanden, Holtenbroek en Stadshagen ligt tennispark TVZ 750. Momenteel zijn er 9 verlichte kunstgras tennisbanen. Eén baan zal binnenkort omgebouwd worden tot 2 panorama padelbanen. Er zijn kleedruimtes en douches beschikbaar.

Padelbanen huren

Het huidige contributiesysteem voor tennis blijft onveranderd, leden betalen voor padel een kleine vergoeding van € 8,– of € 11,–, terwijl niet leden €18,– of € 22,– per baan, per uur betalen (afhankelijk van het tijdstip).

Word nu extra voordelig lid

Word nu lid van TVZ 750 en betaal slechts €75,– voor een lidmaatschap tot en met 31 maart 2022. Kijk op de site van TVZ 750 voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button