112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Auto belandt op zijkant op de Ceintuurbaan

Zwolle – Een auto is maandagochtend rond kwart over acht op de zijkant beland op de Ceintuurbaan nabij het PEC Zwolle stadion. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse. Niemand raakte gewond.

Bij het ongeval waren meerdere auto’s betrokken. “De hele rechter rijstrook voor het afslaande verkeer richting ziekenhuis stond vol met verkeer,” zegt één van de betrokken bestuurders. “De linker strook was helemaal leeg. Ik zette mijn richtingaanwijzer aan, wilde voorsorteren en opeens was de vrouw daar met haar auto. Ik schampte haar en toen lag ze op de zijkant.”

De vrouw uit de gekantelde auto kon met hulp van de brandweer zelf uit het wrak komen. De ambulancedienst heeft haar en andere betrokken bestuurders nagekeken. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Er raakte ook een derde auto beschadigd echter is onduidelijk hoe deze schade is ontstaan. Er ontstond een behoorlijke verkeersoverlast op de Ceintuurbaan vanaf de snelweg tot het Isala ziekenhuis. De drie auto’s zijn afgesleept door een berger.

Plaats op de kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Back to top button