Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Video – Annemieke Bakker van IKC De IJsselhof is Zwolse conciërge 2018

Zwolle – De verkiezing voor Conciërge van het Jaar 2018 heeft 68 nominaties voor 6 conciërges opgeleverd. De jury, bestaande uit Jan Brink, D66 wethouder Onderwijs in Zwolle, Paul van Meenen, D66 Tweede kamerlid Onderwijs en de winnares van vorig jaar Marijke Lok (OBS het Speelwerk), heeft uit alle nominaties hun favoriete kandidaat gekozen. De titel ‘Zwolse Conciërge van het Jaar’ 2018 is voor Annemieke Bakker van IKC de IJsselhof.

De leden van de jury waren onder de indruk van de 68 nominaties voor 6 conciërges voor de titel Conciërge van het Jaar in Zwolle. “De jury was ook dit jaar enorm onder de indruk van de inzendingen. Kinderen, ouders en collega’s geven met prachtige woorden aan hoe conciërges een cruciale rol spelen binnen en buiten de school.” aldus de jury.

D66 organiseert deze verkiezing omdat onderwijsondersteunend personeel een ontzettend belangrijke basis vormt voor scholen en de partij hen op deze manier waardering wil geven. Jongeren horen naar school te gaan in een veilige, inspirerende, schone en stimulerende omgeving. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van jongeren kan op de steun van D66 rekenen. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient aandacht en waardering, aldus D66. Scholen, scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders zijn daarom door de partij opgeroepen om hun conciërge te nomineren voor deze verkiezing en ieder jaar wordt daar enthousiast op ingespeeld door scholen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button