KabelkrantMarktkoopluiNieuws uit ZwolleStadshagen

Voorzomermarkt Stadshoeve zoekt ondernemers

Zwolle – Op zaterdag 1 juni 2024, tussen 10:00 en 17:00 uur houdt Park de Stadshoeve samen met Bistro de Stadshoeve een gezellige Voorzomer markt op haar Park. Zij zijn op zoek naar ondernemers met een mooie dienst of product die zichzelf willen presenteren op deze markt.

Er zullen zo’n 20 kramen beschikbaar zijn op onze markt en zij zorgen voor een juiste regie op type ondernemer. Ze willen namelijk voorkomen dat men er met alleen maar concurrenten staat. Juist de diversiteit van kraampjes zal de markt aantrekkelijker maken om te bezoeken.

Workshops, BBQ wedstrijd en meer

Tijdens de voorzomer markt zullen zij diverse activiteiten op ons Park houden. Zo zal er een muzikale omlijsting zijn, zijn er diverse workshops én zal er een heuse BBQ-wedstrijd zijn op ons park. Het belooft een dag vol ontmoeting, verbinding en gezelligheid te worden waar jij als lokale ondernemer absoluut aanwezig wilt zijn.

Promotie

Natuurlijk helpt het altijd als jij zelf aankondigt dat jij op onze markt aanwezig bent, maar De Stadshoeve zal er ook alles aan doen om Stadshagen (en Zwolle) te attenderen op onze voorzomer markt. Zo hebben zij al billboards in Stadhagen geregeld waarop zij aankondigen dat deze mooie markt er is én zullen zij haar eigen online marketing inzetten om het woord te verspreiden. Zij verwachten dan ook een mooie aanloop tijdens deze dag.

Jouw lokale succes – Meld je aan

Wat kost het? En wat krijg je ervoor terug?

Je krijg een groot kraampje die wij al voor je opzetten.
Jouw bedrijf krijgt aandacht middels 1 bericht op onze sociale media platformen (Facebook & Instagram). Voorwaarde is dat jij een afbeelding aanlevert met tekst.
Zodra alle deelnemers bekend zijn zullen wij een blog op onze website schrijven met een hyperlink naar jouw website. Wij zullen zorgen dat deze gevolgd kan worden zodat het meetelt in een linkbuilding voor jouw online zichtbaarheid.
En dat allemaal voor maar € 45,- (ex BTW)! Een koopje en een kans die je niet wilt laten schieten. Wacht dus niet te lang en stuur een mailtje naar info@parkdestadshoeve.nl als je interesse hebt. Zij zullen de aanmeldingen op basis van binnenkomst behandelen. Zoals gezegd zullen zij de diversiteit van de kraampjes garanderen.

Bron
park de stadshoeve

Gerelateerde artikelen

Back to top button