LifestyleMagazineNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Aaargh, harige spinnen en slangen in IJsselhallen – Terraria 23 oktober

Evenement: Terraria | Datum zondag 23 oktober 2016 | Locatie: IJsselhallen Zwolle


Zwolle – Acht ogen en acht poten, of juist helemaal geen poten… Sommige mensen zijn toch wat huiverig voor spinnen en slangen. Bezoekers van Terraria Zwolle krijgen op zondag 23 oktober in de IJsselhallen de kans om al deze ‘engerds’ te bewonderen. Om er dan al snel achter te komen dat het eigenlijk hele mooie dieren zijn die geen vlieg – herstel – geen mens, kwaad doen.

De beursvloer is deze zondag gevuld met glibberige reptielen en harige insecten. Alles op het gebied van de terrariumhobby is er te vinden. Van slangen en hagedissen tot spinnen en andere insecten. Maar ook voor terraria(benodigdheden), voer, boeken en informatie kunnen bezoekers terecht bij Terraria Zwolle.

Glibberig en harig

“Terraria Zwolle wordt uiteraard goed bezocht door liefhebbers en hobbyisten. Maar het evenement is leuk voor iedereen: jong én oud! Op de beursvloer komen bezoekers namelijk oog in oog te staan met glibberige slangen en harige spinnen. En bij de stands van de diverse verenigingen kunnen bezoekers bovendien allerlei informatie verkrijgen over de dieren en de terrariumhobby, ” aldus een woordvoerder van VHM Events, het organisatiebureau van Terraria Zwolle.

Meer informatie en openingstijden

De beursvloer is van 11.00 tot 16.00 uur geopend. De entreeprijs bedraagt 6 euro. Kinderen tot 5 jaar hebben gratis entree. Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op:

Terraria Zwolle .

Gerelateerde artikelen

Back to top button