KabelkrantKunst & CultuurMuziekNieuws uit ZwolleVoorpagina

Rondé met Rikki in Hedon

Beste zangers deelnemers op tour

Zwolle – De waanzinnig populaire band RONDÉ is de komende periode twee keer te zien in Hedon te Zwolle. Momenteel heeft de band veel media-aandacht: boegbeeld van de act Rikki is een van de deelnemers aan het populaire televisieprogramma Beste Zangers. De eerste show is op dinsdag 5 november en ook in het kader van hun nieuwe tour komt de band op donderdag 27 maart terug naar Zwolle! Kaartverkoop voor beide shows zijn begonnen via www.hedon-zwolle.nl.

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ en Zwolle zijn een goede match. Op dinsdag 5 november 2024 staan ze in de Grote Zaal van Hedon en ook tijdens hun nieuwe tour slaan ze Zwolle niet over. Sinds hun doorbraak in 2014 met de hit ‘Run’ heeft de band onophoudelijk succes geboekt met energieke liveshows en hits zoals ‘Hard To Say Goodbye’, ‘Love Myself’, ‘Bright Eyes’ en ‘Break My Heart’. 2024 markeert een mijlpaal voor RONDÉ met twee grote gebeurtenissen: de release van hun nieuwe album ‘TEN’ op 8 november, een viering van hun decennium in de muziek, en een uitverkochte show in AFAS Live op 15 november.

Met gouden én platina platen, meerdere #1 airplay songs op de Nederlandse radio, grote tv-optredens en meer dan 100 miljoen kunnen we stellen dat RONDÉ nog steeds volle bak meedraait in de top van de Nederlandse popmuziek – en hoe. Hun reis onderstreept niet alleen het muzikale talent maar ook hun vermogen om te evolueren en relevant te blijven. RONDÉ is Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen.

Momenteel is Rikki wekelijks te zien in het televisieprogramma Beste Zangers op NPO 3.

————————————————————————————————————-
RONDÉ

Locatie: Grote Zaal & Kleine Zaal, Hedon
Wanneer: Dinsdag 5 november 2024 | Donderdag 27 maart 2025
Zaal open: 19:30 uur
Entree: €28,50 / €32,50 inclusief servicekosten

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren