KabelkrantKunst & CultuurMuziekNieuws uit Zwolle

Koorbazen zoekt 55 kinderen voor kinderkoor

Zwolle – Koorbazen, het 55-koppige a capella mannenkoor uit Zwolle zoekt 55 kinderen van 6 tot en met 10 jaar voor een (eenmalig) projectkoor dat onderdeel zal zijn van de NACHTMIS: KOORBAZEN voor METAKIDS op 22 en 23 december 2024 in Academiehuis de Grote Kerk.

Deze muzikale productie staat in het teken van de 3FM Serious Request actie voor Metakids. Droomt jouw kind ervan om te zingen met 55 zwarte lijsters? Schrijf je dan nu snel in!

NACHTMIS voor Metakids: 3FM Serious Request

Op 22 en 23 december, wanneer het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Zwolle volop geld inzamelt voor Metakids, brengt Koorbazen de muzikale NACHTMIS. Voor een geheel nieuw nummer wordt een kinderkoor samengesteld dat bestaat uit 55 kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar. Het nummer wordt live uitgevoerd tijdens de NACHTMIS waarbij tevens bekende nummers (in een nieuw jasje) en spoken word hand in hand gaan.

De volledige opbrengst van de kaartverkoop en alle donaties gaan natuurlijk naar Metakids. De kaartverkoop voor de NACHTMIS start begin december.

Koorbazen

Koorbazen is een eindeloos experiment in muziek, theater en performing arts waarin 55 mannenlevens, 55 stemmen en 55 verhalen samenkomen. De in het zwart geklede mannen, variƫrend van 18 tot 80 jaar, vallen op bij publiek en programmeurs. Zo was Koorbazen te zien bij Khalid en Sopie (NPO1) en stonden ze o.a. in AFAS Live en op diverse festivals waaronder de Zwarte Cross en Bevrijdingsfestival Overijssel. Daarnaast produceren zij eigen muziektheatervoorstellingen.

Inschrijven, repetities en concerten

In enkele repetities in november en december word jij klaargestoomd voor het optreden tijdens de NACHTMIS. Sta jij te popelen om je zangskills te delen? En ben je alle repetitie- en voorstellingsdata beschikbaar? Schrijf je vĆ³Ć³r 25 oktober in en lees alle praktische informatie op
www.koorbazen.nl/nachtmis

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren