KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVerkeer

Thema-avond mobiliteit

Zwolle – GroenLinks Zwolle nodigt belangstellenden uit deel te nemen aan een thema-avond ‘Mobiliteitsbeleid voor een groeiende, leefbare en groene stad’, op woensdag 23 oktober 2024. Hoe kunnen we in Zwolle met mobiliteitsbeleid bijdragen aan een stad die leefbaar, groen, gezond en bereikbaar is? Wat kunnen we daarmee winnen en wat raken we daarmee kwijt?

Met meer ruimte voor voetgangers, fietsers en gebruikers van openbaar (deel)vervoer, zal de automobilist een stap terug moeten doen, ook waar het om parkeren gaat. Hoe zorgen we er voor dat de stad op deze manier overal en voor iedereen bereikbaar blijft?

In tafelgesprekken krijgen de aanwezige leden en belangstellenden de gelegenheid om hun ervaringen, wensen en dromen op het gebied van mobiliteit met elkaar te delen, gevolgd door een afsluitende discussie. De uitkomsten dienen als input en inspiratie voor onze eigen fractie bij de besluitvorming in de raad over het toekomstige mobiliteitsbeleid.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Ga naar de agenda op de website van GroenLinks Zwolle. Je hoeft geen lid van GroenLinks te zijn; iedereen is welkom.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren