Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

N758 tussen Zwolle en Nieuwleusen dicht vanaf 7 oktober

Weg loopt vanaf de Hessenpoort richting Nieuwleusen

Zwolle – De hoofdrijbaan van de provinciale weg N758 (Zwolle-Nieuwleusen) is afgesloten bij Nieuwleusen van maandag 7 oktober 07.00 uur tot en met vrijdag 11 oktober 18.00 uur. De afsluiting geldt van de rotonde met de Jagtlusterallee tot de bebouwde kom en is nodig in verband met onderhoud. De weg is in slechte staat waardoor asfalt kan loslaten. Hierdoor kunnen verkeersonveilige situaties ontstaan en het kan extra geluidshinder opleveren. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de bovenste laag asfalt en reparaties aan de laag daaronder.

Omleiding

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de provinciale wegen N377 (De Lichtmis-Balkbrug) en de N340 (Zwolle-Ommen). De omleiding wordt met borden aangegeven en is ook te zien op www.bereikbaar.overijssel.nl. Met aanwonenden en aanliggende bedrijven maakt de aannemer apart afspraken over de bereikbaarheid.

Buslijn

Ook de bus kan in deze periode niet van deze weg gebruik maken. De haltes in dit tracƩ worden tijdelijk opgeheven. De bus rijdt via een parallelle verbinding wel van Nieuwleusen naar Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren