KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpaginaZorg & Welzijn

Ontdek jouw toekomst in de zorg tijdens de Opleidingsmarkt van Isala

Zwolle – Ben je nieuwsgierig naar een carrière in de zorg? Kom dan op 12 oktober tussen 10:00 en 14:00 uur naar de Opleidingsmarkt van Isala in Zwolle. Dit is dé plek om te ontdekken hoe jij een verschil kunt maken in de wereld van de gezondheidszorg. Niet alleen in medische of verpleegkundige functies. Maar ook op het gebied van techniek of in de facilitaire ondersteuning.

Kijk voor meer informatie en een compleet overzicht van deelnemende opleidingen op www.isala.nl/opleidingsmarkt.

Doktersassistent, cardiaccare verpleegkundige, radiodiagnostisch laborant of operatieassistent: in het ziekenhuis kun je veel kanten op. En niet alleen in het wit kun je het verschil maken. Ook in technische of facilitaire functies draag jij bij aan de zorg! Bijvoorbeeld als medisch technicus of facilitair medewerker. Tijdens de Opleidingsmarkt kun je meer dan 30 opleidingen en functies in het ziekenhuis ontdekken op dezelfde plek.

Veel mogelijkheden, ook voor een vervolgstap

Op de Opleidingsmarkt staat een groot aantal enthousiaste Isala-medewerkers die met trots over hun beroep en de daarbij horende opleiding vertellen. Hoe ziet die ene opleiding er precies uit? Hoe gaat het er op de OK aan toe? Wat zijn precies de taken van een anesthesiemedewerker? Dit helpt bij profiel- en beroepskeuze of bij loopbaanplanning. Dus ook als je al werkt in de zorg kun je tijdens de Opleidingsmarkt informatie krijgen over verdere specialisaties, zoals specialistische verpleegkundige functies.

Praktische informatie

De Opleidingsmarkt is op zaterdag 12 oktober 2024 van 10.00 uur tot 14.00 uur in het hoofdgebouw van Isala Zwolle in de Centrale hal, op de eerste en tweede verdieping. Aanmelden is niet nodig en de Opleidingsmarkt is gratis toegankelijk. Er worden geen rondleidingen door het ziekenhuis gegeven.

Welke opleidingen zijn er

Kijk voor meer informatie en een compleet overzicht van deelnemende opleidingen op www.isala.nl/opleidingsmarkt.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren