Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Swifties feest bij Molly’s in Zwolle: een avond vol Taylor Swift ‘magic’

Zwolle – Van ‘Shake It Off’ tot de laatste klanken van ‘Love Story’ .  Afgelopen weekend was het weer raak bij Molly’s aan de Voorstraat in Zwolle. Voor de derde keer dit jaar kwamen Taylor Swift-fans – ofwel Swifties – samen voor een fanfeest. De hele avond stond in het teken van de Amerikaanse popzangeres, Taylor Swift. De fans gingen los op de dansvloer op de ontelbare hits. Net als bij de eerdere edities in maart en mei werd er dus volop gedanst, gezongen en armbandjes uitgewisseld. Het was een avond vol Taylor-magic , met op het grote scherm de beelden van Taylor Swift.

Armbandjes

Die armbandjes horen echt bij de Swifties fans. Deze armbandjes zijn geïnspireerd door het nummer ‘You’re On Your Own, Kid’ van het album Midnights. In dat lied komt de regel ‘So make the friendship bracelets’ voor, wat fans massaal heeft aangespoord om zelf armbandjes te maken. Ze doen dit zowel individueel als samen tijdens fanbijeenkomsten en evenementen die door fans worden georganiseerd. Op de armbandjes staan vaak songtitels, albumnamen, of andere Taylor-gerelateerde teksten. Fans wisselen deze armbandjes vervolgens met elkaar uit als symbool van hun verbondenheid en liefde voor Taylor Swift.
.

Afgelaste concerten door terreurdreiging

Deze zomer werden een aantal geplande optredens van Taylor Swift afgelast in Wenen vanwege de terreurdreiging, wat voor veel fans een grote domper was. In Amsterdam ging het wel door en konden 180.000 fans in de Johan Cruijff Arena genieten van de concerten van de Amerikaanse popster.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren