112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man steelt voor 500 euro bij de Kruidvat in Zwolle

Zwolle – Op 5 mei 2024 vond er een winkeldiefstal plaats bij een drogisterij aan de Kleine A in Zwolle. Een man stal daar voor ongeveer 500 euro aan producten, voornamelijk potjes crème van het merk Biodermal. De politie is op zoek naar de dader en vraagt om hulp van het publiek bij het identificeren van de verdachte.

Signalement

De man liep eerst minutenlang heen en weer in het gangpad met de gezichtscrèmes. Op een gegeven moment haalde hij een tas tevoorschijn, die hij in zijn winkelmandje legde. Vervolgens stopte hij daar vele potjes crème in van het merk Biodermal. De tas was zodanig geprepareerd dat er bij het verlaten van de winkel geen alarm afging.

Er zijn camerabeelden van de verdachte. Het gaat om een iets gezette man, met een petje op en een eendagsbaardje.

Wie herkent deze man?

De politie vraagt iedereen die de man herkent of weet waar hij verblijft om contact op te nemen. Tips kunnen worden doorgegeven via het tipformulier op de website van de politie of bel met de gratis tiplijn: 0800-6070. Wie liever anoniem blijft, kan contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via de website meldmisdaadanoniem.nl. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Controleer ook
Close
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren