HardlopenNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Nieuw: Wekelijkse Parkrun in Park de Wezenlanden Zwolle

1e editie op zaterdag 7 september 2024

Zwolle – Met groot enthousiasme kondigt Parkrun Zwolle aan dat Zwolle zich aansluit bij de wereldwijde parkrun-beweging. Met de allereerste editie op zaterdag 7 september 2024. Deze wekelijkse, gratis 5-kilometer hardloop- en wandelevenementen zijn ontworpen om mensen van alle leeftijden en niveaus samen te brengen. En wel in een gezellige en sportieve omgeving.

De parkrun is in het prachtige Park de Wezenlanden, dat de perfecte locatie biedt met zijn groene omgeving en ontspannende sfeer. De starttijd is 9:00 uur en nabij het paviljoen. Deelnemers moeten zich van tevoren online te registreren. Dit kan op www.parkrun.co.nl/register. Dan ontvangen zij hun persoonlijke barcode, die gescand wordt bij de finish voor een officiƫle tijdregistratie.

Over parkrun

Parkrun is een wereldwijde organisatie die wekelijkse 5-kilometer evenementen houdt in parken. De missie is om gemeenschappen te versterken door middel van gezondheid en welzijn, sociale interactie en vrijwilligerswerk. Wat parkrun uniek maakt, is dat het volledig gratis is en gerund wordt door vrijwilligers.

Informatie en Registratie

Deelname aan de parkrun is gratis, maar registratie is vereist. GeĆÆnteresseerden kunnen zich registreren op de officiĆ«le parkrun-website: www.parkrun.co.nl/register. Registratie geeft deelnemers een persoonlijke barcode, die elke week gebruikt kan worden om hun tijd en deelname bij te houden.

Vrijwilligers

Om parkrun mogelijk te maken, zijn ze ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van de evenementen. Vrijwilligers zijn essentieel voor het succes van parkrun en het is een geweldige manier om betrokken te raken bij de gemeenschap.

Parkrun registreren

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren