Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Record aantal bezoekers bij Heerderstrand en andere recreatieplassen

Arnhem – Gisteren was het op de recreatiegebieden van Leisurelands, waaronder het Heerderstrand, ongekend druk. Onder een stralende zon en een strakblauwe lucht trokken duizenden bezoekers naar de stranden om te genieten van het heerlijke zomerweer. Niet eerder dit jaar waren er zoveel mensen op één dag op een van de recreatiegebieden van Leisurelands. In totaal werden er ongeveer 175.000 bezoekers geteld.

De stranden lagen dan ook vol. Het drukst was het op Zeumeren, Bussloo, Veluwe aan Zee, Hilgelo en Berendonck. Leisurelands is blij met de grote opkomst: “Het is fantastisch om te zien dat zoveel mensen genieten van onze gratis recreatiegebieden. Het mooie weer heeft zeker bijgedragen aan de drukte. De vele toeristen die in Gelderland met vakantie zijn of inwoners die alweer terug zijn van vakantie hebben we weer volop gratis uitjes kunnen bieden.” aldus Kees Rutten, directeur van Leisurelands.

De stranden zij gratis toegankelijk. Kom je met de auto dan betaal je bij het Heerderstrand eenmalig 6 euro voor het parkeren. Op het strand zelf is bij het mooie weer een snackwagen aanwezig. Ook is er een permanente horecagelegenheid bij de pitch and putt baan aan de overzijde van de plas. Vanuit Zwolle is het met de auto zo’n 20 minuten rijden naar de plas.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren