Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Nieuw pop-up Aquapark geopend in Zwolle: testfase voor definitieve locatie Zwolle

Zwolle – Springen, klimmen, glijden en balanceren over het water; het kan vanaf vandaag in Zwolle. In zwembad de Vrolijkheid heeft Storm Aquapark in samenwerking met Optisport een tijdelijk waterparadijs neergezet met verschillende obstakels. De tijdelijke baan blijft liggen tot 17 augustus, maar het bedrijf is op zoek naar een definitieve locatie in Zwolle.

Het pop-up Aquapark is een initiatief van een bedrijf dat al aquaparken exploiteert in Leiden, Utrecht en Ć©Ć©n net over de grens van Limburg in Duitsland. Deze parken liggen allemaal in recreatieplassen. Pieter Alders, een van de initiatiefnemers, licht toe: “We zijn nog op zoek naar een definitieve locatie voor een groot Aquapark in Zwolle. Met dit pop-up park testen we de interesse voor een permanente vestiging.”

Veiligheid staat voorop in het Aquapark. Ervaren medewerkers zorgen ervoor dat iedereen veilig van het park kan genieten, zo laat Pieter weten. Het park is elke dag geopend van 10:00 tot 16:30 uur. Een A-diploma is verplicht, een kaartje kost 14,95 euro inclusief een softijsje en het park vind je in het wedstrijdbad.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren