TopPepper van de Week

10de TopPepper van de Week voor Bertolf’s Passover

Zwolle – We zijn ondertussen al een mooi eind op weg om een uniek Zwols muziekdocument te bouwen. Vandaag voegden we namelijk de 10de TopPepper van de Week toe aan deze pagina. En we zijn er trots op dat die titel deze jubileum-uitvoering gaat naar Bertolf. Zijn nieuwe single Passover is de hele week zo’n zes keer per dag te beluisteren op Radio Focus. 

Bertolf heeft natuurlijk geen verdere introductie nodig. De Zwollenaar toerde tot – letterlijk – gisteravond door het land met zijn theaterprogramma Soelaas. En scoorde ook daar weer laaiend positieve reacties op. Dat hij gisteravond nog live in Dronten stond te spelen was helaas ook de reden dat hij in Studio Stadkamer niet live speelde. Maar de TopPepper maakt veel – zo niet alles – goed.

Het hele interview met Bertolf is terug te beluisteren op de pagina uitzending gemist

Met de TopPepper van de week zetten we iedere week een artiest extra in de schijnwerpers. Het liefst een Zwolse artiest en het liefst een recent nummer. Maar altijd mooi. Ben jij ook artiest uit Zwolle en omgeving, meld je dan aan en wie weet ben jij de volgende TopPepper van de Week. 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button