Nieuws uit ZwolleProgramma'sVoorpagina

► VIDEO Genieten op nieuw strand en beachhuis bij Sauna Swoll

Zwolle – Met je voeten in het zand, een cocktail in de hand, genieten aan de waterkant. Sinds 21 juni kan het op Sauna Beach – het strand van Sauna Swoll. Naast sauna’s, zwembaden en een prachtige Engelse landschapstuin, kun je nu dus ook je handdoekje neerleggen op het warme zand. Het ultieme vakantiegevoel, maar dan dicht bij huis.

Gasten van het saunacomplex aan de Heinoseweg 26 in Zwolle kunnen deze zomer heerlijk ontspannen op het strand. “Tussen de saunagangen door raden wij iedereen aan even rustig te gaan zitten en je vocht- en zoutbalans weer op orde te brengen”, legt eigenaar Minoes van der Kolk uit. “Dat kan vanaf nu dus op je handdoekje, in een ligstoel of in een Sauna Swoll hangmat!” Speciaal voor de opening heeft (het eveneens Zwolse) Luilak namelijk hangmatten in de kleuren van de sauna gemaakt.

20170617Luilak Sauna Swoll179

Het strand, de zwemvijver en het beach house zijn allemaal eigenhandig gemaakt door eigenaar Tiemen van der Kolk. Hij heeft samen met deskundigen, familie en vrienden zelf elke meter zand afgegraven en alle spijkers in het hout geslagen. De aankleding doet de rest. Beach food en een zomers drankje erbij … Als je niet beter wist, zou je zeggen dat je écht op vakantie was!

juni 2017
juni 2017

IMG_0987

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button